Sărbătoare la Miroși și Boțești!

de | 02.09.2024 09:06 | Județean, Politic

Echipa PSD Argeș a fost duminică alături de comunitățile și primarii din Miroși și din Boțești cu ocazia specială a Zilei celor două comune.

Ziua Comunei Miroși a adus zâmbete și voie bună pe chipul localnicilor și oaspeților care au participat la evenimentele pregătite cu atenție și dedicare de către primarul Marin Niță și echipa sa, potrivit informării celor de la PSD Argeș publicată pe pagina de Facebook. Atmosfera a fost una de sărbătoare. Împreună cu președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, primarul Marin Niță a premiat cuplurile cu peste 50 de ani de căsnicie la activ, dar și tineri din comună ajunși la vârsta majoratului.

“Mă leagă o veche relație de prietenie cu domnul primar Marin Niță. Am fost martor la tot ce s-a întâmplat bun în această localitate. Am avut o cooperare excelentă cu administrația locală pentru a implementa proiecte de infrastructură, sociale și de educație necesare pentru toți locuitorii. Este meritul său și al echipei sale pentru că a știut să lupte și să muncească pentru binele comunității. Mulțumesc tuturor celor din comuna Miroși pentru că ați dat un vot de încredere echipei PSD și mie personal la alegerile locale!”, a declarat Ion Mînzînă, potrivit sursei citate.

Echipa PSD a fost tot duminică și la Boțești, acolo unde primarul Mihai Nicolae Bundă a pregătit evenimente care au atras multă lume la Ziua Comunei. Cu acest prilej au fost premiați tineri din localitate și producători locali. Au avut loc și lansare de carte a fiului localității, col. Ion Pelearcă, un târg de produse tradiționale, expoziții de legume și fructe, concursuri de oină și șah.

“Vreau să vă felicit pentru alegerea făcută pe 9 iunie! Ați revalidat la Boțești în funcția de primar un primar tânăr, gospodar, la fel de harnic ca și dvs. Mihai Nicolae Bundă este un primar care a performat și va performa în continuare! Vă mulțumim pentru alegere, vă mulțumim pentru votul de încredere din 9 iunie! Sperăm să fiți în continuare alături de noi în alegerile prezidențiale și parlamentare! Să ne revedem sănătoși!”, a declarat deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, potrivit informării publicate.

În mijlocul gospodarilor din Miroși au fost și deputații Nicolae Georgescu și Pavelescu Nicolae, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, vicepreședinții CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu și Marius Nicolaescu, administratorul public al județului Cristian Puiu, directorul general adjunct DRDP Eduard Dima, primarul Iulian Miu de la Ungheni, consilieri județeni, consilieri locali.

“Am venit astăzi (n.r. – duminică) aici cu o echipă numeroasă din respect pentru dvs. Dar și ca o garanție a faptului că proiectele pe care actualul primar le-a propus vor fi duse la îndeplinire cu ajutorul Consiliului Județean și al parlamentarilor PSD.

PSD are în Argeș cea mai redutabilă echipă și putem face lucruri bune împreună!”, a declarat Adrian Bughiu, vicepreședinte CJ Argeș.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PSD Argeș: Peste 82% dintre pensionarii din sistemul public beneficiază de o creștere a pensiei din această lună! 110.000 pensionari argeșeni au pensii mai mari

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: