Fotbalistul Florinel Coman condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare

de | 03.09.2024 11:30 | Lifestyle, Național

Fotbalistul Florinel Coman a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare într-un dosar privind conducerea fără permis valabil.

În anul 2021 fotbalistul, atacant al echipei naționale a fost prins de polițiști pe Autostrada Soarelui A2 conducând cu viteză excesivă, fără a deține un permis de conducere valabil. Acesta a prezentat oamenilor legii un permis „internațional”, recunoscând ulterior că acel permis de conducere îl cumpărase din Ucraina cu 1.500 euro.

În urma deciziei luate de instanță fotbalistul trebuie să presteze 30 de zile de muncă în folosul comunității la Direcția Educație Cultural – Sportivă și Îngrijiri Comunitare din Voluntari. Trebuie de asemenea să se prezinte periodic la Serviciul de Probațiune Ilfov, să anunțe orice schimbare de domiciliu sau deplasare care depășește 5 zile și să urmeze un program de reintegrare socială.

Totodată fotbalistul a fost obligat să achite și cheltuieli judiciare în valoare de 1.000 de lei, potrivit stiripesurse.ro.

Florinel Coman a solicitat instanței să fie iertat de obligația de a se prezenta la Serviciul de Probațiune deoarece a fost transferat de curând la clubul Al-Gharafa din Qatar.

 

Foto: digisport.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat din Bogați, fără permis depistat conducând pe interzis pe o stradă din Pitești!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Autostrada Soarelui | educație | Ilfov | Ucraina