Atenție! Poștașii au început distribuirea pensiilor recalculate

de | 03.09.2024 12:33 | Administrație, Național

Compania Națională „Poșta Română” a anunțat că a început de luni distribuirea drepturilor bănești reprezentând pensiile din sistemul public cu noile valori după ce au fost supuse procesului de recalculare.

Astfel, potrviit informării celor de la Poșta Română, până pe 15 septembrie curierii poștali vor distribui aproximativ 4,6 milioane de taloane de pensie, precum și drepturile bănești către beneficiarii care primesc pensia în numerar. Zilnic, peste 14.000 de angajați ai Poștei Române vor fi mobilizați în acest proces, dintre care peste 10.000 sunt poștași. Aceștia vor distribui peste 300.000 de pensii în fiecare zi.

Și de această dată, Poșta Română a luat toate măsurile și a depus toate eforturile pentru ca taloanele și drepturile bănești să ajungă în posesia beneficiarilor în termenul stabilit.

”Reamintim faptul că Poșta Română este singura companie de curierat și servicii poștale din România care ajunge în toate colțurile țării, fiind principalul furnizor de servicii poștale la nivel național, iar investițiile majore și constante realizate de companie în ultimii ani în tehnologie și digitalizare ne permit să asigurăm populației servicii de cea mai bună calitate!”, au punctat cei de la Poșta Română în informarea publicată pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Compania Națională Poșta Română.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Stadiul fizic al lucrărilor pe secțiunea 4 a Autostrăzii Sibiu-Pitești, aproape de 50%

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sibiu