Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș: „Drum lin Domnule Mircea Andreescu!”

de | 10.09.2024 18:15 | Anunțuri, Județean

Mircea Andreescu, membru al Colegiului de Conducere al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș în perioada 2014-2019 și unul dintre oamenii care au scris istorie în Dacia a încetat din viață lăsând în urma sa tristețe.
Vestea a fost dată luni, 9 septembrie de soția acestuia, Mihaela Andreescu.
Reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș au transmis astăzi un mesaj de condoleanțe în urma tristei vești:
Domnul Mircea Andreescu a plecat dintre noi,
Membru al Colegiului de Conducere al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș în perioada 2014-2019, am regăsit în dânsul un spirit erudit, elegant, un DOMN prin ținută și exprimare.
Domnul Mircea Andreescu va rămâne în amintirea noastră ca un om al dialogului, al echilibrului, al vorbei meșteșugite și al unei înțelepciuni și profunzimi proprii doar celor mai buni.
Drum lin Domnule Mircea Andreescu!”
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dacia