Primăria Municipiului Pitești a participat la Conferința de Economie Circulară ”CIRCULARIO / Pitești”

de | 16.09.2024 14:13 | Pitești, Administrație

Reprezentanți ai municipalității piteștene au fost prezenți, astăzi, la conferința ”CIRCULARIO / Pitești”, un eveniment dedicat identificării soluțiilor inovatoare pentru o tranziție accelerată către o economie circulară.

Potrivit informării publicate de administrația locală, conferința organizată de Cancelaria Prim-Ministrului din Guvernul României și PIVOT-C, în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, a reunit în dialog constructiv lideri de opinie și reprezentanți din diverse sectoare cheie, locale și regionale, facilitând schimbul de idei și de strategii concrete pentru implementarea principiilor economiei circulare, cu un accent special pe operaționalizarea Planului Național de Economie Circulară în județul Argeș.

Evenimentul a consolidat angajamentul participanților în modelarea unui viitor mai verde și mai sustenabil pentru întreaga regiune.

Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Studiile de masterat, contabilizate pentru pensie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Guvernul României | Pitești | Primăria Municipiului Pitești