„În numele pământului” și „Unde merg elefanții”, în acest weekend, la Cinema „București”

de | 18.09.2024 12:00 | Pitești, Lifestyle

  • Invitație la film!

În acest weekend sunteți așteptați la cinema. Sâmbătă la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „În numele pământului”, adaptare a romanului „Țăranii” de W. S. Reymont. Trebuie precizat faptul că acesta este câștigător al Premiului Nobel pentru Literatură și propunerea Poloniei la Premiile Oscar din acest an.

cinema Bucuresti filme

Filmul este realizat din aproximativ 40.000 de cadre pictate integral în ulei, în colaborare cu peste 100 de artiști vizuali. A fost folosită aceeași tehnică de animație pictată, devenită celebră datorită filmului „Loving Vincent”, despre viața celebrului Vincent van Gogh, informează reprezentanții cinematografului.

Un bilet la acest film este doar 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

cinema Bucuresti filme

A doua zi, pe 22 septembrie 2024, de la ora 18.00, Cinematograful de artă „București” va proiecta filmul „Unde merg elefanții”.

Filmul prezintă o poveste de iubire și prietenie între trei personaje aflate într-un moment greu al existențeilor. A lui Leni, o fetiță bolnavă, dar în același timp plină de viață. A lui Marcel, un tânăr cu tendințe sinucigașe fără niciun motiv sau cu toate motivele din lume. Și a Magdei, o mamă care încearcă să uite că viața este îngrozitoare.

„Unde merg elefanții” este o pseudomelodramă, un film puzzle pe care spectatorii sunt invitați să îl descifreze. Și este o comedie. Sau aproape o comedie, mai transmit reprezentanții cinematografului.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei. Studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere iar elevii de 75%.

 

Foto: Facebook Cinematograful „București”

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

DOLO TRANS OLIMP angajează CONTABIL (junior level sau middle level)

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | elevi | Oscar

Ultimele articole