Autoturism lovit de un tramvai în capitală. Un bărbat a murit!

de | 19.09.2024 09:45 | Național, Eveniment

Un bărbat care se afla la volanul unui autoturism și-a pierdut viața în această dimineață în capitală după un impact cu un tramvai.

Tragicul eveniment s-a petrecut pe șoseaua Progresului din sectorul 5, circulația tramvaielor fiind blocată între Răzoare și Calea Rahovei.

Impactul a fost atât de puternic încât șoferul a trebuit scos dintre fiare de către salvatori, i s-au aplicat manevre de resuscitare însă acesta a decedat.

„În această dimineață, în jurul orei 07:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe șoseaua Progresului din sectorul 5 al Capitalei.

Din informațiile preliminare, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe șoseau Progresului, dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei, ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului, moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai ce se deplasa în aceeași direcție.

În urma accidentului de circulație, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat, iar după extragere s-a constatat că prezenta leziuni incompatibile cu viața.”, au transmis polițiștii.

accident masina tramvai

Foto: Antena3 CNN

Vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind însă înurma testării preliminare cu aparatul DrugTest, au rezultat indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive. Acesta ar fi spus polițiștilor că urma un tratament.

„Facem precizarea că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la sediul INNL pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise”, a precizat Poliția într-un comunicat.

Conducătorul tramvaiul care a ieșit pozitiv la DrugTest, a pus la dispoziția polițiștilor rețeta pe care i-a eliberat-o medicul.

În prezent se efectuează cercetarea la fața locului pentru determinarea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul de circulație.

 

Foto: Antena3 CNN

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti, găsită moartă într-un lac

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole