„Elixirul de aur” de la Mănăstirea Slănic a devenit viral pe internet

de | 22.09.2024 22:00 | Lifestyle, Din ediția tipărită, Județean

  •  „Face atât de mult bine, încât toate produsele din farmacie nu ar putea să-l egaleze!”

Mănăstirea Slănic din Argeș a devenit și mai cunoscută în spațiul online, după ce a promovat  „elixirul de aur” – un sirop din păpădie care promite beneficii remarcabile pentru sănătate.

Călugării de la Mănăstirea Slănic au reușit să transpună proprietățile curative ale păpădiei într-un sirop unic, folosind tehnici tradiționale pentru a extrage esența plantei. Î

ntr-un videoclip postat pe rețelele de socializare, călugărul Daniel a explicat procesul de preparare al acestui „elixir de aur”. El subliniază că siropul de păpădie, numit „siropul de aur”, are efecte terapeutice considerabile, fiind ideal pentru curățarea organismului și detoxifierea sângelui.

Este bun pentru ficat, pancreas și stomac, curățând sângele de toxine,” afirmă călugărul în videoclip.

Bine ați venit în Grădina Vindecării, la Mănăstirea Slănic. Astăzi vom face siropul de aur al organismului, siropul de păpădie. Face atât de mult bine, încât toate produsele din farmacie nu ar putea să-l egaleze!  Primăvara să nu uitați, este ideal să faceți o cură cu urzică și cu păpădie, curăță sângele și detoxifiază întreg organismul. De la păpădie se folosește tot, atât florile și frunzele, cât și tija de la floare, dar și rădăcina.”, mai spune călugărul Daniel în video.

Beneficiile păpădiei sunt multiple. Este utilă pentru detoxifiere, boli digestive, diabet și nutriție, ca diuretic natural, antiinflamator și antioxidant.

Mănăstirea Slănic oferă astfel publicului larg un produs inovator care nu doar că valorifică tradițiile locale, dar duce și un plus de sănătate în viețile celor care îl consumă.

 

Foto: editia tipărită

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O piteșteancă și-a depus candidatura pentru Parlamentul Austriei

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AUR | Mănăstirea Slănic

Ultimele articole