Când vom avea panourile informative în stațiile de autobuz?

de | 23.09.2024 10:15 | Pitești, Administrație

Modernizarea transportului public din Pitești: autobuze noi, stații modernizate și sistem e-ticketing! Primarul Cristian Gentea a vorbit în cadrul unei emisiuni despre proiectele ce includ plata cu bilet, carduri și aplicații mobile, alături de panouri informative în autobuze pentru călătorii în timp real. De asemenea, Cristian Gentea, a precizat că sistemul e-ticketing va fi implementat în 10 luni, iar panourile informative vor fi amplasate în fiecare stație, întârzierile urmând a fi anunțate pe acestea în timp real.

”Transportul public în Pitești este în plină modernizare, proiectele începute se vor finaliza și vom avea și autobuze și stații și sistemul e-ticketing (plata cu bilet, card de călătorie, card bancar, telefon, prin sms, cu acces la aplicațiile de plată a tarifelor diferențiate sau pentru gratuități), dar și panouri informative în autobuze, pentru a oferi informații de călătorie în timp real!”, anunță primarul Cristian Gentea în postarea publicată pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O tânără de 14 ani, însărcinată, și un bărbat de 68 de ani, atacați de urs. Au ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești