Vrei să câștigi o excursie gratuită cu trenul prin Europa? Participă la concursul de fotografie „Ziua Libertății de Mișcare 2024”

de | 23.09.2024 11:36 | Național, Lifestyle

Îți dorești să călătorești gratuit prin Europa? Participă la concursul de fotografie „Ziua Libertății de Mișcare” (ZLM) 2024 și poți câștiga premiul cel mare: 2 bilete Interrail Global Pass! Aceasta este ocazia perfectă de a explora 33 de țări europene timp de o lună alături de o persoană dragă.

Marți, 24 septembrie, CFR Călători marchează “Ziua Libertății de Mișcare 2024” (ZLM)prin organizarea unui concurs de fotografie.”, transmite CFR Călători

Potrivit CFR Călători, concursul se desfășoară între 24 septembrie 2024, ora 00:00 și 3 octombrie 2024, ora 23:59.

Dacă ai cel puțin 16 ani, nu rata șansa de a participa! Încarcă fotografiile tale originale, neprelucrate și care promovează libertatea de mișcare cu trenurile CFR Călători pe un portal de transmitere de fișiere, cum ar fi https://wetransfer.com/, și trimite linkul la adresa presa@cfrcalatori.ro.

După încheierea concursului, CFR Călători va realiza un clasament al celor mai bune imagini, iar imaginea nr. 1 va fi premiată cu 2 bilete de călătorie cu trenul în Europa – Interrail Global Pass (pentru persoana câștigătoare + însoțitor), ce au valabilitate o lună.

Biletul Interrail Global Pass permite efectuarea unui număr nelimitat de călătorii în 33 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia. Data începerii călătoriei cu Interrail Global Pass poate fi stabilită cu o anticipație maximă de 90 de zile de la momentul ridicării biletelor de la CFR Călători.”, transmite CFR Călători

Biletele pot fi ridicate până la data de 31 decembrie 2024.

Pentru mai multe detalii despre condițiile de participare și celelalte premii, accesează regulamentul concursului pe www.cfrcalatori.ro.

Nu rata ocazia de a călători și a-ți împărtăși viziunea despre libertatea de mișcare!

Foto: Facebook CFR Călători

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Peste 750 de persoane salvate de pe munte în luna august

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CFR Călători | Grecia | Italia | Turcia

Ultimele articole