(Video) Polițiștii argeșeni au participat și în acest an la acțiunea ,,Let’s do it, Romania!“

de | 23.09.2024 18:30 | Lifestyle, Județean

  • ,,Let’s do it Romania!“ – mediu mai curat pentru un viitor minunat!

Sâmbătă, 21 septembrie a fost marcată mai mult decât o zi a curățeniei , transmit polițiștii argeșeni care și în acest an au luat parte la acțiunea ,,Let’s do it, Romania!“, organizată de Asociația Studențească ,,INGMED“.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș alături și de ceilalți reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne – jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș și voluntarii programului ,,Salvator din pasiune“ din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, dar și de reprezentanți ai Gărzii de Mediu și ai altor asociații, alături de persoane care au participat ca voluntari individuali.

Participarea în mod voluntar la adunarea deșeurilor în diferite zone din județ (zone de agrement, parcuri, cursuri de apă) a fost activitatea la care polițiștii argeșeni au participat pentru a da însemnătate acestei zile, mai transmite IPJ Argeș.

Polițiștii au avut ca invitați speciali copiii unei clase din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Ion Minulescu“ Pitești, care au luat parte la activitate însoțiți de cadre didactice și de părinți. Au fost împărtășite impresii despre modul în care mediul mai curat influențează viitorul copiilor, dar și recomandări despre siguranța în mediul școlar.

„Puterea exemplului pozitiv este cea mai bună metodă de a determina oamenii să facă lucruri, iar astfel încurajăm toți cetățenii să participe activ la păstrarea unui mediu înconjurător cât mai curat și mai frumos, pentru a contribui la refacerea ecosistemului si protejarea naturii!”, este mesajul transmis de polițitii argeșeni cetățenilor.

 

Video: IPJ Argeș

Foto: captura video

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Peste 1600 de locuri scoase la concurs în școlile de poliție

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești

Ultimele articole