“Ceasuri și timp”, expoziție de ceasuri din colecția lui Marian Roșu

de | 25.09.2024 10:05 | Județean, Lifestyle

Muzeul Județean Argeș, împreună cu Asociația Armonia și colecționarul Marian Roșu, organizează expoziția temporară „Ceasuri și timp”, ce va fi deschisă pe joi, pe 26 septembrie, de la ora 13:00, la Galeria Națională de Artă Naivă. Mica colecție, cuprinde ceasuri de diferite dimensiuni, forme și modele, ceasuri de perete, de birou, de șemineu, de buzunar, de mână sau chiar de avion, vapor și automobil.

Sursă foto: Muzeul Județean Argeș.

Această expoziție captivantă va expune o selecție diversificată de ceasuri din diferite perioade istorice, incluzând ceasuri de perete, de birou, de buzunar, dar și modele mai neobișnuite, cum ar fi cele de avion sau de automobile. Vizitatorii pot explora această fascinantă colecție între orele 9:00 și 19:00, în fiecare zi, până pe 14 octombrie. Intrarea se face din Bulevardul Eroilor, oferind o oportunitate unică de a aprecia evoluția măsurării timpului în cadrul unui mediu muzeal.

Sursă foto: Muzeul Județean Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deschiderea anului universitar 2024 – 2025: O dublă sărbătoare la POLITEHNICA București

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: