La jumătatea lunii octombrie va fi gata Teatrul de Vară din Ștrand

de | 26.09.2024 14:04 | Pitești, Importante, Lifestyle

Este oficial: În jurul datei de 15 octombrie va fi gata Teatrul de Vară din Ștrand. Anunțul a fost făcut de primarul Cristian Gentea în cadrul conferinței de presă ssusținută astăzi la sediul administrației locale.

Lucrările de modernizare ale Teatrului de Vară din Parcul Ștrand sunt în linie dreaptă, iar autoritățile locale au decis ca locația va purta numele unui artist, al regelui naiului – Gheorghe Zamfir. În ceea ce privește HCL privind denumirea locației de cultură aceasta va intra în luna octombrie la votare.

Vă reamintim că pe 26 martie anul curent a fost semnat și ordinul de începere a lucrărilor. Proiectul de modernizare are o alocare financiară substanțială de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în valoare de 4.116.723,57 lei fără TVA. Lucrările au inclus refacerea completă a clădirii existente, cu o suprafață de 428 mp, inclusiv finisaje interioare și exterioare, și acoperirea zonei publice destinate scaunelor (clădirea C10 – Ring de dans) cu structură metalică, perforații de tablă tip corten și acoperiș retractabil din membrană PVC. Noul Teatru de Vară Ștrand va fi gestionat de către Filarmonica Pitești.

”Lucrările sunt foarte avansate. Mi s-a promis că în jurul datei de 15 octombrie va fi gata Teatrul de Vară din Ștrand”, a punctat primarul Cristian Gentea adăugând că structura este gata, clădirea este finalizată, iar scena este protejată.

Foto descriptiv. Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ce secții va avea? Cristian Gentea, despre noul Spital Municipal Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole