Târgul săptămânal de la Cetățeni. ”PSD sprijină ferm producătorii autohtoni și încurajează argeșenii să cumpere românește”

de | 26.09.2024 16:19 | Pitești, Politic

Târgul săptămânal de la Cetățeni reunește comercianți din diverse zone și oferă o gamă variată de produse proaspete și tradiționale. Echipa PSD, împreună cu primarul Ion Mugurel Minciună, a fost prezentă la această manifestare importantă, subliniind importanța sprijinirii economiei locale și a producătorilor autohtoni. Evenimentul nu doar că îi ajută pe argeșeni să acceseze produse de calitate, dar constituie și o oportunitate pentru comercianții locului de a-și expune și vinde produsele.

Târgul săptămânal de la Cetățeni este unul dintre cele mai apreciate din județul Argeș și atrage zeci de comercianți locali și din zonele limitrofe, precum și clienți numeroși, arată cei de la PSD Argeș în informarea publicată. Nici nu are cum să fie altfel în condițiile în care tarabele sunt pline de legume, fructe, lactate și produse tradiționale proaspete, dar și haine și alte produse necesare gospodăriilor argeșenilor. Echipa PSD Argeș a fost astăzi împreună cu primarul Ion Mugurel Minciună în mijlocul producătorilor și clienților din târg. Din aceasta au făcut parte deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Pavelescu Nicolae, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Adrian Dumitru Bughiu și Marius Nicolaescu, primari, consilieri județeni, cunoscutul notar Ionel Didea și consilieri locali.

Sursă foto: FB PSD Argeș. Sursă foto: FB PSD Argeș.

”PSD sprijină ferm producătorii autohtoni și încurajează argeșenii să cumpere românește, adică produse produse aici, în Argeș și în alte zone din România. Târguri precum cel din Cetățeni sunt esențiale pentru comunitate, oferind oportunități comerciale locale și susținând economia județului. Felicitări primarului Ion Mugurel Minciună pentru inițativă”, a declarat Remus Mihalcea, potrivit sursei citate.

Târgul nu doar că facilitează accesul cumpărătorilor la produse autohtone de calitate, dar oferă și un loc sigur și atractiv pentru micii producători să-și vândă marfa.

Sursă foto: FB PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

”Spune stop violenței! Educație rutieră, educație pentru viață!” – proiectul Poliției Locale Pitești continuă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Marius Nicolaescu | Ovidiu Puiu | Remus Mihalcea

Ultimele articole