BeActive în Mioveni: Seminar interactiv despre stilul de viață sănătos pentru tineri

de | 26.09.2024 16:43 | Mioveni, Lifestyle

În cadrul Săptămânii Europene a Sportului, Primăria Mioveni a găzduit astăzi un seminar dedicat tuturor tinerilor din comunitate, sub tematica ”Tinerii și stilul de viață sănătos”. Evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă energică, având ca scop conștientizarea importanței activității fizice și a alimentației corecte pentru menținerea unui stil de viață sănătos. Tinerii din Mioveni au participat cu entuziasm la discuțiile conduse de nutriționistul Alentina Florea, care a oferit sfaturi utile despre echilibrul alimentar și beneficiile sportului.

Astfel, potrivit informării celor din administrația locală din Mioveni, Sala Centrului Cultural a fost plină de elevi din școlile din Mioveni, care au participat activ la discuțiile despre importanța unui stil de viață sănătos și activ. Nutriționistul invitat Alentina Florea le-a oferit sfaturi prețioase despre alimentația corectă, subliniind rolul acesteia în menținerea unui echilibru energetic și în performanțele fizice și mentale. Atmosfera a fost una energică și motivantă, tinerii participând cu entuziasm la dezbateri și împărtășind propriile experiențe legate de sport și sănătate.

”Mulțumim tuturor elevilor și profesorilor din unitățile de învățământ de pe raza orașului Mioveni care au fost prezenți, precum și sponsorilor care au contribuit la succesul acestui eveniment: SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, SC Servicii Generale Mioveni, OMV Petrom și Invictus Mioveni”, a fost mesajul transmis tuturor participanților de către administrația locală din Mioveni.

Sursă foto: FB Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O bibliotecară din Topoloveni participă la o serie de evenimente în Statele Unite ale Americii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole