(VIDEO) Ninge la Bâlea Lac

de | 29.09.2024 15:47 | Național, Importante, Lifestyle

Ciclonul Asley a început să își facă simțită prezența în România, aducând precipitații sub formă de ninsoare în regiunile montane.

Potrivit antena3.ro, la Bâlea Lac, la peste 2000 de metri altitudine, fulgii de zăpadă au început să cadă, marcând prima ninsoare din acest sezon.

Potrivit sursei citate, primii fulgi de nea au început să cadă în jurul orei prânzului, când temperatura a ajuns la -1 grad Celsius.

Meteorologii avertizează că, până marți dimineață la ora 10:00, zona montană a județului Sibiu va rămâne sub atenționare meteorologică. În Carpații Orientali și Meridionali, la altitudini de peste 1700 de metri, se așteaptă precipitații mixte, inclusiv lapoviță și ninsoare, iar vântul va avea intensificări cu viteze între 70 și 90 km/h.

La această oră, la Bâlea Lac se înregistrează o temperatură de 2 grade Celsius, semn că iarna se apropie cu pași repezi.

Autoritățile intervin, pentru prima dată în acest sezon, pe DN 7C- Transfăgărășan.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență în zonele montane.

Sursă foto: Captură video Facebook Roxy Word

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ședință la MAI! Măsuri urgente pentru protejarea populației

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bâlea Lac | Sibiu | Transfăgărășan

Ultimele articole