Argeșeancă hărțuită și amenințată de un bărbat din Satu-Mare

de | 01.10.2024 17:18 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 57 de ani din județul Satu-Mare a fost reținut de polițiști după ce a hărțuit și amenințat o femeie din Argeș.

Potrivit IPJ Argeș, bărbatul a apelat telefonic femeia în mod repetat, la intervale scurte de timp, provocându-i o stare de temere. Pe lângă apeluri, acesta a trimis mesaje și a urmărit victima, supraveghind zona locuinței, locurile frecventate și locul de muncă al acesteia.

Bărbatul a fost depistat de polițiști pe 30 septembrie, iar ulterior a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

Din cercetări s-a stabilit că bărbatul în cauză ar fi apelat telefonic o femeie, în mod repetat, la intervale de timp relativ scurte, cu o frecvență cel puțin zilnică, însoțite sau urmate de mesaje, provocându-i acesteia o reală stare de temere și alarmare.
Totodată, bărbatul în cauză ar fi urmărit-o pe persoana vătămată, în mod repetat, fără drept și fără un interes legitim, supraveghind zona locuinței, locurile frecventate și locul de muncă, împrejurare în care, în data de 30 septembrie a.c., cel în cauză a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, pe raza aceleiași localități.”, transmite IPJ Argeș

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 01 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Surse judiciare au precizat pentru News.ro că cei doi ar fi avut o relație.

Potrivit sursei citate, ei au lucrat împreună la o companie, într-un alt judeţ, iar după ce argeșeanca s-a întors acasă, relația dintre cei doi s-a terminat.

Bărbatul nu a acceptat ideea despărțirii şi a început să o hărţuiască.

Foto descriptiv stiripesurse.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Sistemul Informatic de Monitorizare Electronică, funcțional de astăzi și în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Rucăr

Ultimele articole