Dănuț Bica: „Investim în școlile românești!”

de | 02.10.2024 09:31 | Național, Politic

Vești bune! Școlile românești beneficiază de investiții în modernizare cu finanțare asigurată prin PNRR, a transmis senatorul Dănuț Bica după anunțul făcut de Ligia Deca, ministrul PNL a Educației.
Acesta mai transmite că au fost încheiate deja peste 2500 de contracte pentru dotarea a aproape 6000 de unități de învățământ cu table interactive, laptopuri, sisteme de sonorizare și alte echipamente la standardele tehnologice actuale.
De asemenea trebuie precizat faptul că tot prin PNRR se mai finanțează și achiziția de microbuze electrice și dezvoltarea campusurilor de învățământ dual:
”Mă bazez în continuare pe hotărârea, implicarea și determinarea de a duce la bun sfârșit toate investițiile și vă asigur că voi oferi tot sprijinul meu întregii comunități școlare, pentru a ne atinge scopul – acela de a asigura un învățământ de calitate pentru fiecare elev din România, adaptat la specificul fiecărei comunități locale”,  a transmis ministra liberală a Educației, Ligia Deca, citată de senatorul Dănuț Bica.
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica | Ligia Deca

Ultimele articole