Filme în premieră în acest weekend la Cinema „București”

de | 04.10.2024 10:00 | Pitești, Lifestyle

  • Invitație la film!

În acest weekend la Cinematograful de artă „București” piteștenii pot viziona filme în premieră.

filme cinema Pitesti
Astfel, sâmbătă, 5 octombrie de la ora 18.00 va fi proiectat în premieră filmul străin “Profesorul care a promis marea”, film regizat de Patricia Font.
Acțiunea filmului se petrece în anul 1935. Antoni Benaiges este angajat ca profesor într-un mic sat izolat din Burgos, Spania. Reușește să se apropie foarte mult de elevii săi, copii cu vârste cuprinse între șase și doisprezece ani, cărora le face o promisiune: o să plece împreună într-o călătorie să le arate marea pentru prima dată în viața lor. 75 de ani mai târziu, nepoata unuia dintre acești elevi descoperă povestea minunată ascunsă în spatele unei promisiuni care nu a putut fi dusă la capăt.
De precizat că acesta este un film ce are la bază povestea adevărată a lui Antoni Benaiges.
Un bilet la acest film este 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
filme cinema Pitesti
A doua zi, duminică, 6 octombrie, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul românesc „Weekend de vis”, un film plin de umor.
Regia îi aparține lui Ovidiu Georgescu iar pelicula oferă o perspectivă autentică și sensibilă asupra eforturilor unui cuplu de a-și împlini visul de a deveni părinți, într-o societate în care presiunea idealurilor de familie devine din ce în ce mai apăsătoare.
Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | elevi | Pitești | Spania | Zoo Pitești