S-a întors în PSD. Victor Ponta deschide lista candidaților pentru Camera Deputaţilor în Dâmbovița

de | 07.10.2024 10:14 | Național, Politic

Fostul premier și lider al PSD, Victor Ponta, deschide lista candidaţilor PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor, propunerea fiind validată la conferinţa extraordinară a filialei. În faţa a aproape 500 de delegaţi, Ponta a exprimat dorinţa de a fi numit viitorul deputat de Dâmboviţa, subliniind importanţa de a învăţa din înfrângeri. De asemenea, Victor Ponta a mărturisit că liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a îndemnat să revină activ în politică.

Victor Ponta este acum consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu. El a fost prim-ministru în perioada 2012 – 2015, a fost liderul PSD, din 2010 până în 2015, și împreună cu Crin Antonescu a fost copreședinte al USL. În 2016 Ponta și-a înființat partidul Pro România, în care a atras mai mulți membri importanți PSD care nu erau în relații bune cu Liviu Dragnea. Iată că acum, în 2024, acesta a revenit în PSD, pe listele pentru Camera Deputaților de la Dâmbovița.

Victor POnta la Targoviste Dambovita - S-a întors în PSD. Victor Ponta deschide lista candidaților pentru Camera Deputaţilor în Dâmbovița

”Începusem să obosesc să tot fiu fostul, fostul prim ministru, fostul preşedinte (al PSD, n.r.), fostul… Acum dacă o să îmi ziceţi viitorul deputat de Dâmboviţa, o să mă simt foarte bine!”, a spus Victor Ponta delegaţilor participanţi la conferinţa PSD Dâmboviţa, potrivit celor de la Agerpres.

Fostul lider PSD a declarat că Marcel Ciolacu este cel mai bun candidat pentru România, evidenţiind faptul că partidul trebuie să obţină o victorie semnificativă după doi decenii.

”Dintre candidaţii la funcţia de preşedinte, Marcel Ciolacu este cel mai bun. Sunt absolut convins şi am o voce puternică şi nu o spun din complezenţă, că nu e cel mai bun din lume, că nu e cel mai frumos, cum zice el, este cel mai bun dintre cei care candidează şi cred că pentru România va fi cel mai bine dacă el iese preşedinte, pentru România în ansamblu, nu numai pentru PSD. Bineînţeles că pentru PSD aceşti 20 de ani trebuie închişi cu o victorie”, a punctat Victor Ponta, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB Victor Ponta

Ciotiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Omul de afaceri Cătălin Mîndroc – locul 3 norocos pe lista PSD pentru Camera Deputaților

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Camera Deputaților | Dâmbovița | Liviu Dragnea | Marcel Ciolacu | Pro România | Târgoviște