În Mioveni. O nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor electrice și electronice

de | 07.10.2024 10:40 | Mioveni, Administrație

Primăria Mioveni în parteneriat cu S.D.G. Argeș Complet SRL organizează o nouă acțiune de colectare gratuită a deșeurilor electrice și electronice (DEEE), parte din campania națională ”Locul deșeurilor nu este în casă!”. Astfel, potroivit informării publicate de administarția locală, acțiunea va avea loc miercuri, 9 octombrie, în intervalul orar 09:00 – 15:00, iar cetățenii din Mioveni sunt invitați să se debaraseze de aparatele electrice și electrocasnice vechi sau defecte.

Pentru informații suplimentare și programări pentru preluarea gratuită, puteți apela următoarele numere de telefon: 0744.686.333, 0720.571.809, 0770.439.051. Participanții vor fi înscriși automat într-o tombolă cu premii atractive.

Ce tipuri de deșeuri vor fi colectate?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, care se conectează la priză sau funcționează pe baterii, indiferent de dimensiuni sau stare, inclusiv corpuri de iluminat, tuburi fluorescente, baterii (non-auto) și echipamente IT.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș. Care sunt preţurile la carburanţi astăzi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Primăria Mioveni | Primăria Orașului Mioveni