Doliu în baschetul feminin! Sportivă găsită moartă în apartament

de | 07.10.2024 17:35 | Național, Eveniment

Doliu în baschetul feminin românesc. Sportiva Marie Tyra Whitehead, legitimată la  CSM Târgovişte a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia.
Aceasta avea doar 26 de ani și era din America.
Cei care au anunțat vestea tristă au fost chiar reprezentanții clubukui CSM Târgovişte care au transmis și un mesaj de condoleanțe.
CSM Târgoviște anunță cu regret trecerea în neființă a jucătoarei noastre de baschet, de origine americană, Marie Tyra Whitehead, care a fost găsită în această dimineață fără suflare în apartamentul în care locuia.
Deplângem dispariția prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia și apropiații ei în aceste momente grele.
R.I.P, Marie Tyra!”, este mesajul transmis de club pe pagina de Facebook. 
Trupul neînsuflețit al sportivei va fi preluat de medicii legişti în vederea efectuării necropsiei.

„La data de 7 octombrie polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără a fost găsită decedată, în locuința din localitate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie decedată, în vârstă de 26 de ani.

La o examinare primară, nu ar fi prezente urme vizibile de violență, cu excepția celor specifice prin spânzurare. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, au transmis polițiștii, conform as.ro.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Baschetbaliștii de la FC Argeș debutează peste 2 zile în FIBA Europe Cup!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dâmbovița | Târgoviște

Ultimele articole