S-a anunțat oficial ziua reducerilor spectaculoase: pe 8 noiembrie este Black Friday 2024!

de | 09.10.2024 08:56 | Național

Ziua mult așteptată a reducerilor, Black Friday, se apropie cu pași repezi, iar anul acesta, comercianții români au decis să aducă această sărbătoare a cumpărăturilor cu aproape trei săptămâni mai devreme – pe 8 noiembrie! Asociația Română a Magazinelor Online, citată de stirileprotv.ro, a confirmat oficial data, iar comercianții se pregătesc deja pentru un sezon de vânzări intensificat, anticipând o creștere de cel puțin 10% față de anul precedent.

Tradițional, Black Friday are loc în ultima săptămână din noiembrie, însă, pentru a evita aglomerația din preajma zilelor libere de Sf. Andrei și 1 decembrie, retailerii au ales să mută această zi. Astfel, putând să livreze comenzile în timp util, în linie cu campaniile promoționale de pe 1 decembrie. Deci motivul din spatele alegerii datei pentru vinerea neagră mai devreme se pare că ar avea de-a face cu evitarea livrărilor târzii, explică cei de la mobilissimo.ro. De altfel, mai multe informații despre vinerea neagră din acest an promit că vor furniza cei de la platformele specializate, cum ar fi BF.ro.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Prima vacanță din acest an școlar se apropie! Elevii vor avea parte de o săptămână liberă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole