Accident în Pitești! Implicate o motocicletă și un autoturism

de | 09.10.2024 15:12 | Pitești, Eveniment, Importante

Un accident rutier în care sunt implicate o motocicletă și un autoturism s-a produs în municipiul Pitești, pe strada Pătrașcu Vodă.

Pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

În urma impactului a rezultat o victimă, motociclistul. Acesta este un tânăr în vârstă de aproximativ 16 ani, care acuza dureri la nivelul inferior drept.

Acesta a fost monitorizat și transportat la spital de paramedicii SMURD.

accident motociclist masina Pitești

Foto: ISU Argeș

Pentru siguranța în trafic, polițiștii din Argeș recomandă tuturor șoferilor să circule preventiv, să respecte regulile de circulație și să fie atenți la limitele de viteză. Aceste măsuri pot preveni sau limita consecințele unor accidente rutiere.

Viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum continuă să fie una dintre principalele cauze ale accidentelor grave. Pentru a evita implicarea în astfel de incidente, polițiștii rutieri din Argeș oferă câteva recomandări:

  • Dacă sunteți grăbiți, amintiți-vă că accidentele vă vor face să pierdeți mult mai mult timp decât dacă circulați prudent.
  • Folosiți pedala de accelerație cu moderație și respectați regulile de circulație, pentru a nu pune în pericol viața voastră și a celorlalți participanți la trafic.
  • Evitați distragerile în timpul condusului și nu conduceți dacă sunteți obosiți. De asemenea, nu utilizați telefonul mobil fără dispozitiv „hands-free”.

Motocicliștilor li se recomandă să poarte echipament de protecție omologat, să fie vizibili prin utilizarea luminilor și să evite manevrele bruște sau accelerarea rapidă, care pot genera riscuri de accident.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mașina unei femei a căzut într-un crater, după ce strada s-a surpat din senin

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole