Bărbat de 26 de ani din Mioveni trimis în judecată după ce a condus beat un moped

de | 10.10.2024 16:51 | Mioveni, Eveniment

  • Cercetări finalizate într-un dosar privind conducerea sub influența alcoolului

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni au finalizat la data de 8 octombrie cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind conducerea sub influența alcoolului.

În urma cercetărilor s-a stabilit că anul acesta, în ziua de 12 ianuarie, în jurul orei 21:30, un bărbat de 26 de ani, din Mioveni, a fost depistat de polițiști pe D.C. 427 de pe raza comunei Dârmănești, conducând un moped, înmatriculat în circulație, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezulând o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma analizelor de specialitate, a rezultat că argeșeanul avea o valoare a alcoolemiei mai mare decât limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

„Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată, transmit reprezentanții IPJ Argeș într-un comunicat.

 

Foto: oradesibiu.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pozitiv și la alcool și la substanțe psihoactive! Tânăr din Mioveni lăsat fără permis

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dârmănești | Mioveni