Polițiștii argeșeni au continuat activitățile educativ-preventive cu elevi din Pitești și Băbana

de | 11.10.2024 15:50 | Eveniment, Județean

  • Activitățile preventive efectuate de polițiști cu elevii continuă

Polițiștii argeșeni au continuat astăzi, 11 octombrie activitățile educativ-preventive cu elevii, mesajele preventive ajungând astfel la peste 130 de beneficiari.

Reprezentanții Biroului Siguranță Școlară Argeș au desfășurat patru activități informativ-preventive  la Școala Gimnazială ,,I.L. Caragiale” din Pitești împreună cu 49 de elevi și un cadru didactic.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul Campaniei „Law iS COOL!” și în cadrul Campaniei naționale „Tăcerea e tot violență! Vocea ta e soluția.”.

Mesajele transmise de polițiști au vizat aspecte privind reducerea și prevenirea faptelor comise cu violență în mediul școlar, prevenirea consumului ilicit de droguri și substanțe cu efect psihoactiv, prevenirea violenței domestice, fenomenul de bullying și cyberbullying.

Totodată, polițiștii Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității Argeș au desfășurat activități informativ-preventive, la Școala Gimnazială Băbana acoo unde s-au purtat discuții cu un total de 81 de beneficiari.

După prezentarea de către polițiști a temelor propuse pentru discuție, având ca subiecte prevenirea consumului de substanțe cu efect psihoactiv, prevenirea violenței asociate mediului școlar și siguranța în mediul virtual, activitățile s-au desfășurat sub forma unui dialog cu cei mici, mai aflăm din comunicatul IPJ.

 

Foto: IPJ Argeș

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ. Bunuri contrafăcute descoperite de polițiștii de la ,,Economic”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Băbana | elevi | Pitești