Gonea cu 120 km/h într-o comună din Argeș, la volanul unui autoturism cu numere false

de | 14.10.2024 14:32 | Județean, Eveniment

Un tânăr de 25 de ani s-a ales cu amendă și a devenit pieton pentru trei luni, după ce a fost depistat conducând cu viteză excesivă într-o comună din Argeș. Mai mult decât atât, autoturismul pe care îl conducea avea numere de înmatriculare false.

Ieri, 13 octombrie, tânărul din Câmpulung se deplasa pe DN 73, iar pe raza localității Mihăești a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 120 de km/h (cu 70 peste limita legală).

Mai mult decât atât, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, oamenii legii au constatat că autoturismul pe care îl conducea tânărul este înregistrat sub un alt număr de circulație provizorie.

În urma ispravei sale, câmpulungeanul a fost amendat, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 90 de zile.

Nu a fost singurul vitezoman care a rămas fără permis. În aceeași situație s-a aflat și un bărbat de 31 de ani, din Dărmănești. Acesta conducea un autoturism pe DN 73, iar pe raza localității Schitu Golești a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 122 de km/h (cu 72 peste limita legală).

Pentru că i-a plăcut adrenalina și a apăsat prea tare pedala de accelerație pe un sector de drum cu limita legală de 50 de km/h, tânărul de 31 de ani a fost amendat și lăsat pieton pentru 120 de zile.

Foto descriptiv bihon.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Controale DSVSA Argeș în septembrie! Amenzi în valoare de peste 96.000 de lei și tone de produse retrase de la vânzare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 73