Turistă lăsată fără bani și acte la Curtea de Argeș

de | 14.10.2024 18:00 | Curtea de Argeș, Eveniment

O femeie din Mureș care a decis să își petreacă weekendul la o pensiune din Curtea de Argeș a transmis în mediul online faptul că „ experienta de turist a fost ruinată”.

Din mesajul posta pe grupurile din Curtea de Argeș aflăm că aceasta a rămas fără bani și fără acte după ce i-a fost furat portofelul. Aceasta a transmis un mesaj în care ruga persoana care a făcut acest gest să îi înapoieze actele.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, 12 octombrie, în jurul orei 21:00.

Bună ziua! Rog din suflet persoana care mi-a furat portofelul din fata pensiunii Geostar, aseară în jurul orei 21:00, să îmi înapoieze prin poștă permisul auto, buletinul și celelalte acte!

Suma găsită, generoasa, să va fie de folos, dar gândiți-vă câtă bătaie de cap voi avea cu refacerea tuturor actelor și câtă nevoie am de ele…

Experienta mea de turist a fost ruinată…”, a transmis femeia în mediul online.

 

Sursa foto: gazetaromaneasca.com

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident între un autoturism și o motocicletă la Merișani! Tânăr transportat la spital!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: