PITEȘTI. Azi are loc conferința cu tema „Calinic – 80. În Slujba Credinței și a Culturii”

de | 15.10.2024 08:50 | Pitești, Importante, Lifestyle

Reprezentanții Centrului Cultural Pitești anunță conferința cu tema „Calinic – 80. În Slujba Credinței și a Culturii”, în cadrul proiectului „Personalități Culturale”.

Evenimentul este coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, invitat fiind I.P.S. Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului.

Calinic Argeșeanul

Conferința se va desfășura astăzi, 15 octombrie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

De precizat că manifestarea se desfășoară în parteneriat cu Filiala Pitești a Uniunii Scriitorilor din România.

Este firesc să-l aniversăm pe cărturarul Calinic Argeșeanul la împlinirea a 80 de ani de viață, una dedicată credinței, culturii, dar și semenilor, fiind de notorietate pe câți oameni, scriitori sau nu, a ajutat. Calinic Argeșeanul a publicat peste 80 de cărți, a editat peste 100 de volume, este membru al Uniunii Scriitorilor din România și senior editor al revistei de cultură ARGEȘ, revistă editată de către Centrul Cultural Pitești. Manifestarea va debuta cu un moment muzical, urmat de laudatio rostite de către domnii Nicolae Oprea, Mircea Bârsilă, Octavian-Mihail Sachelarie și de către mine. Î.P.S. Calinic își va prezenta cea mai recentă carte, după care va urma un dialog cu cei prezenți. Vă așteptăm!”, a transmis Jean Dumitrașcu.

 

Foto: Facebook Centrul Cultural Pitești

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

România, pe podium! Echipa de floretă cadete a câștigat medalia de aur la competiția de la Samorin

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Calinic Argeșeanul | Centrul Cultural Pitești | Pitești