Primarul Piteștiului, după acțiunea de ecologizare din Trivale: ”Pădurea nu este groapă de gunoi!”

de | 15.10.2024 15:11 | Pitești, Lifestyle

Pădurea Trivale, una dintre cele mai frumoase zone naturale din Pitești, a beneficiat recent de o acțiune de ecologizare impresionantă, grație implicării voluntarilor și a angajaților OMV – Petrom. Anunțul vine de la primarul Piteștiului, Cristian Gentea, care a ținut să le mulțumească public voluntarilor implicați în acțiune. Această acțiune, desfășurată în strânsă colaborare cu Primăria Municipiului Pitești, subliniază importanța responsabilității ecologice și nevoia urgentă de a preveni poluarea. Primarul Cristian Gentea a subliniat consecințele grave ale comportamentului iresponsabil și a lansat un apel la acțiune pentru cetățeni.

”Voluntari și-au oferit timpul, energia și munca pentru a curăța de gunoaie Pădurea Trivale, în zona Cornul Vânătorului – Grădina Zoologică!

În numele cetățenilor piteșteni, le mulțumesc, din nou, angajaților OMV – Petrom, echipe de voluntari din Argeș și Vâlcea, conduse de managerul de zonă Doru Tițescu și de Florinel Ștefan, dealer Stații OMV – Petrom N.Bălcescu și Petrom km 94.

Este a cincea acțiune de ecologizare făcută în parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești prin Salubritatea SA.

Pădurea nu este groapă de gunoi!! Fiecare sac de deșeuri poluează, distruge solul și apa!

Apelul nostru este continuu: folosiți punctele de colectare, actul iresponsabil de a aduce și lăsa intenționat gunoiul în pădure este infracțiune!”, a punctat primarul Cristian Gentea, în postarea publicată pe pagina de Facebook.

Sursă foto: FB Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-a făcut frig afară! De miercuri, Termo Calor Confort va începe furnizarea căldurii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pădurea Trivale | Petrom | Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Trivale | Vâlcea