Campanie de informare și conștientizare cu privire la eliberarea adeverințelor de vechime

de | 16.10.2024 10:50 | Județean, Administrație

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș transmite faptul că în cadrul instituției a fost constituit Consiliul Consultativ Tripartit cu rol de dialog social.

În acest sens la data de 14 octombrie la sediul instituției, s-a organizat ședința trimestrială condusă de inspectorul șef al I.T.M. Argeș, doamna Anița Maria Neacșu, la care au participat funcționari din cadrul instituției, precum și reprezentanți ai confederațiilor sindicale și patronale.

Scopul principal al acestei întâlniri a fost diseminarea informațiilor ce se regăsesc în metodologia de desfășurare a Campaniei Naționale de informare și conștientizare a angajatorilor și salariaților cu privire la eliberarea adeverințelor de vechime.

Partenerii sociali participanți la întâlnire au valorizat informațiile ce se regăsesc în fișa suport a campaniei, și ne-au asigurat sprijinul în propagarea tuturor informațiilor în vederea îndeplinirii obiectivelor propuse și prevenirea eventualelor abateri de la reglementările legale.

 

Sursa foto: telegrama.ro

 

Citiți,d e asemenea, pe anchetoanline.ro:

”Ziua Părinţilor de Îngeri”, marcată și la Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole