Tragedie pe DN38. Două tinere și-au pierdut viața întru-un grav accident rutier

de | 16.10.2024 11:55 | Național, Eveniment

  • O nouă tragedie pe șoselele din România.

Două tinere și-au pierdut viața într-un cumplit accident rutier petrecut pe DN38, în județul Constanța, între localităţile Agigea şi Techirghiol. Acestea aveau 21 și respectiv 28 de ani.

Accidentul s-a produs noaptea trecută și au fost implicate două autoturisme.

Cele două femei au fost extrase de pompierii ajunși la fața locului dar din păcate au fost declarate decedate. O a treia persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior refuzând transportul la spital”, a transmis ISU Dobrogea.

După spusele martorilor un autoturism condus de un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice a intrat în mașina în care se aflau care cele două tinere și în urma impactului puternic aceasta a fost aruncată într-un tir.

Cel care se afla la volanul mașinii care a provocat accidentul, un bărbat de 45 de ani a fost testat cu aparatul Etilotest iar rezultatul a fost o alcoolemie de 1,07.

„În urma impactului, două femei, de 21, respectiv 28 de ani, au decedat, una dintre victime aflându-se la volanului unuia dintre vehicule. Celălalt conducător auto, un bărbat, de 45 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii au testat persoana în cauză cu aparatul din dotare, rezultatul fiind negativ pentru prezenţa unor substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au transmis poliţiştii care continuă cercetările.

 

Foto: ziuaconstanta.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Percheziții domiciliare în Argeș și Timiș într-un dosar de trafic de migranți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constanța | Techirghiol