Forța Dreptei Argeș a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare

de | 16.10.2024 18:45 | Județean, Politic

Alianța Forțelor de Dreapta Argeș a făcut un pas important în pregătirea alegerilor parlamentare din 1 Decembrie, depunând astăzi listele complete de candidați la Biroul Electoral Județean Argeș. Aceștia vor candida pe listele partidului Forța Dreptei, care va avea, la alegerile parlamentare, reprezentanți în toate secțiile de vot din județ. La eveniment au participat liderii locali ai partidelor care compun alianța de dreapta. De asemenea, liderii locali au subliniat angajamentul lor de a reprezenta valorile liberale și de a contribui la dezvoltarea județului Argeș printr-o reformă administrativ-teritorială eficientă.

Partidul Forța Dreptei, alături de partenerii din Partidul Mișcarea Populară, Partidul Alternativa Dreaptă și Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache, reprezintă astăzi singura alternativă autentică pentru electoratul de dreapta, care susține valorile liberale, dezvoltarea economiei, reducerea reală a cheltuielilor statului și reforma administrativ-teritorială a țării.

Emanuel Soare: “Venim cu candidați serioși”

Sursă foto: FB Forța Dreptei Argeș.

“Am depus dosarele de candidatură, într-o alianță a forțelor de dreapta, singura realizată la aceste alegeri, datorită președintelui partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban. Suntem convinși că electoratul va aprecia eforturile făcute de aceste patru partide. În tot acest bâlci care ne înconjoară, Forța Dreptei vine cu candidați serioși, care pot să îi reprezinte pe români cu demnitate în Parlament”, a declarat Emanuel Soare, președintele Forța Dreptei Argeș, potrivit informării primite.

Adrian Miuțescu: “Electoratul de dreapta va fi reprezentat”

Sursă foto: FB Forța Dreptei Argeș.

“Mă bucur că am realizat o alianță cu PMP, Alternativa Dreaptă și PNȚMM. Toată vara am încercat să adunăm toate forțele de dreapta într-o alianță, dar nu am reușit. Electoratul de dreapta poate fi reprezentat însă, ne va găsi pe buletinele de vot sub sigla Forța Dreptei. Îi așteptăm la vot și promitem să nu îi dezamăgim!”, a declarat Adrian Miuțescu, deputat și vicepreședinte al partidului Forța Dreptei.

Candidații propuși pe listele Forța Dreptei alegătorilor argeșeni sunt următorii:

Sursă foto: FB Forța Dreptei Argeș.

Senat:

  1. Cristinel-Reliu Ion- general de flotilă aeriană, în rezervă;
  2. Marian Anca- inginer, consilier local Vedea;
  3. Ion Predescu- publicist;
  4. Ionela Petre- antreprenor.
  5. Gherghina Șutan- pensionar.

Camera Deputaților:

  1. Adrian Miuțescu- deputat, vicepreședinte FD;
  2. Emanuel Soare- consilier județean, președinte FD Argeș;
  3. Flavius Baibarac- consilier local Moșoaia;
  4. Ionel State- consilier local Câmpulung;
  5. Marian Drăgan- jurist;
  6. Nicolae Baciu- antreprenor;
  7. Cătălin Moraru- avocat;
  8. Andreea Zabari- inginer;
  9. Radu Amarinei- director vânzări.
  10. Emil Crîșmac- consilier local Miroși.
  11. Corneliu Zeana- medic.

Sursă foto: FB Forța Dreptei Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alegerile prezidențiale 2024: Ordinea candidaților pe buletinul de vot, stabilită de BEC

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole