Piteștean de 44 de ani trimis în judecată pentru delapidare

de | 17.10.2024 14:45 | Județean, Eveniment

  • Cercetări finalizate într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de delapidare

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au finalizat la data de 16 octombrie cercetările într-un dosar penal și au propus trimiterea în judecată a unui bărbat de 44 de ani, din Pitești, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare în formă continuată.

În urma probatoriului administrat a rezultat fapul că în perioada 2021 – 2023, bărbatul în calitate de administrator, al unei asociații de propreitari din Pitești, ar fi utilizat sumele de bani pe care le gestiona, pentru a-și achiziționa bunuri și servicii în scop personal, fără aprobarea conducerii asociației, încălcând astfel prevederile Legii 196/2018.

Acesta a cauzat un prejudiciu de peste 22.000 de lei,

În vederea recuperării prejudiciului s-a procedat la instituirea măsurii asiguratori a sechestrului, informează polițiștii argeșeni care mai precizează că dosarul urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bărbat de 36 de ani reținut de polițiștii piteșteni pentru trafic de droguri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești

Ultimele articole