Incendiu violent în Ștefănești! Au fost afectate o locuință și o construcție

de | 18.10.2024 16:27 | Județean, Eveniment, Importante

Pompierii argeșeni, au fost solicitați, în urmă cu puțin timp, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din orașul Ștefănești, de strada Mironescu.

Din primele informații, nu ar fi fără persoane surprinse de incendiu.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentele Pitești și Bradu cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime precum și cu o ambulanță SMURD.

UPDATE

Incendiul a afectat o locuință și o construcție aflată în prelungire. Acestea erau construite preponderent din materiale combustibile, iar flăcările se manifestau violent și amenințau să se propage la o anexă din vecinătate, transmit pompierii argeșeni.

Din fericire nu au au fost persoane rănite.

Incendiul a fost oprit din propagare, înainte să ajungă și la anexă, mai transmite ISU Argeș care anunță că suprafața afectată a fost  de aproximativ 180 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică, de la un sistem de stocare energie electrică.

 

Foto: ISU Argeș

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbatul din Ștefănești, dat dispărut, a fost găsit în București

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bradu | Pitești