O nouă tentativă de înșelăciune în numele ANAF

de | 19.10.2024 09:15 | Național, Importante, Lifestyle

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a transmis o atenționare asupra unei noi campanii de emailuri false transmise în numele său.

Potrivit ANAF, contribuabilii, în special persoanele fizice, primesc o „Notă informativă” prin care sunt înștiințați de existența unei datorii fictive, pentru care se solicită plata urgentă pentru a evita executarea silită și valorificarea bunurilor.

De această dată, mesajele sunt trimise de pe adresa valorificare@anaf.pro, care nu aparține ANAF. Instituția avertizează că această adresă este falsă și recomandă contribuabililor să nu dea curs solicitărilor din email.

De asemenea, ANAF reamintește că nu comunică situațiile privind creanțele fiscale prin email. Toate informațiile privind situația fiscală proprie, somațiile, alte înștiințări sunt comunicate securizat fie prin SPV, fie prin Poșta Română cu confirmare de primire.

Pentru informații fiscale generale, contribuabilii pot contacta CALL CENTER-ul ANAF la numărul 031.40.39.160.

Foto descriptiv: Impact.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești. În acest weekend are loc Campionatul Național de Karate Shotokan Tradițional ESKU

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole