Fata de 14 ani din Bucov, dată dispărută, a fost găsită în județul Călărași

de | 19.10.2024 18:50 | Județean, Eveniment

Informații noi

Minora în vârstă de 14 ani a fost localizată de polițiști pe raza județului Călărași. Din primele verificări, autoritățile au stabilit că adolescenta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Aceasta va fi predată aparținătorilor. Totodată, cazul a fost adus în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, care va evalua dacă este necesară aplicarea unor măsuri de protecție socială pentru adolescentă.

Știrea inițială

O fată de 14 ani este căutată de familie și polițiști, după ce a plecat de la domiciliul său din comuna Râca, satul Bucov, pentru a se întâlni cu o persoană, în jurul orei 14:00, și nu a mai revenit.

Familia a alertat autoritățile, iar polițiștii din cadrul Sectiei de Poliție Rurală Buzoești împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești desfășoară acum cercetări pentru a o găsi pe DUMITRESCU ALEXIA ANA MARIA.

Din verificările efectuate până la acest moment a rezultat că minora ar fi plecat pentru a se întâlni cu o persoană, în jurul orei 14:09.

Polițiștii desfășoară activități specifice pentru identificarea minorei, însă până în prezent, aceasta nu a fost găsită.

Datele persoanei au fost transmise unităților de poliție, precum și altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor- jandarmi și polițiști locali.”, transmite IPJ Argeș

Semnalmente: înălţime 1,55 m, circa 40 de kg, ochi căprui, păr șaten.

Vestimentație la momentul plecării: bluză neagră, blugi gri, adidași albi.

Persoanele care pot oferi informații despre minoră sunt rugate să anunţe Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336.

Pentru găsirea fetei, autoritățile au emis și un mesaj Ro-Alert.

85046a04 67c2 47ae 9ff3 8fc5bd564cc8 - Fata de 14 ani din Bucov, dată dispărută, a fost găsită în județul Călărași

Foto: IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident la Lunca Corbului! Impact între o motocicletă și o mașină

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Buzoești | Călărași | Râca | RO-ALERT

Ultimele articole