Adrian Marţian a fost eliberat

de | 20.10.2024 08:45 | Național, Eveniment

Adrian Marțian, milionarul acuzat că și-ar fi trecut ilegal cei trei copii în Serbia, a fost eliberat după ce judecătorul a respins cererea de arestare preventivă, potrivit observatornews.ro

Avocatul său a declarat că procedura a fost respectată, iar decizia reflectă realitatea.

Soluţia cea corectă este cea de respingere a propunerii de arestare preventivă. În condiţiile acestea noi vrem să evidenţiem faptul că procedura a fost una extrem de corectă, s-au respectat regulile procedurale, şi soluţia luată de domnul judecător reflectă realitatea”, a declarat Eugen Iordăchescu, avocat.

Acesta susține că a plătit o sumă uriașă pentru răscumpărarea copiilor, despre care afirmă că au fost răpiți.

Pentru copiii mei plătesc oricât. Adevărat este că s-a plătit”, a declarat Adrian Marţian.

În schimb, fosta sa parteneră îl acuză că a înscenat întreaga răpire.

A avut complici cu siguranţă. Italienii care au răpit copiii scriu în limba română, cu diacritice române mesajele”, a declarat Roxana Marţian, mama copiilor. 

Omul de afaceri a negat în mod constant implicarea în scoaterea ilegală a copiilor din țară, iar surse apropiate spun că ar fi plătit 400.000 de euro pentru a-i recupera.

Procurorii investighează circumstanțele în care cei trei frați au fost scoși din țară și cine este responsabil pentru răpire.

Potrivit sursei citate, pe 15 octombrie, copiii au apărut într-un video online, afirmând că au fost luați la ordinul mamei lor, dar în scurt timp Marțian a anunțat poliția că a fost contactat de răpitori pentru predarea lor.

Roxana, degeaba i-au pus pe oamenii aceştia să ne ducă la tine, noi nu vrem la tine. Noi îl iubim pe tati. Şi oamenii ăştia, astăzi, o să îl contacteze pe tati să mergem la el”, spuneau copiii.

Fiul lui Marțian, însă, susține că tatăl său a orchestrat răpirea pentru a câștiga custodia copiilor, o bătălie care durează de peste doi ani și jumătate.

Tatăl meu a fost cel care a înscenat, a organizat şi a pus la cale această răpire ca, ulterior, după ce această situaţie a luat o atât de mare amploare să facă din nou copiii să apară”, a declarat Adrian Marţian jr, fiul lui Adrian Marţian.

Deocamdată, frații sunt plasați într-un loc secret de către Protecția Copilului, fără posibilitatea de a fi contactați de vreunul dintre părinți.

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a făcut un apel la părinți să pună capăt scandalurilor și să se concentreze pe binele copiilor.

Rugămintea mea este către părinţi: Încetaţi cu aceste scandaluri, recâştigaţi-le dragostea şi încrederea. Gândiţi-vă la binele lor”, a declarat Natalia Intotero, ministrul Familiei.

Sursă foto: observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Intervenție de 12 ore în Piatra Craiului! Turiști salvați dintr-o zonă periculoasă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole