Argint european pentru Bernadette Szocs, în proba de simplu feminin!

de | 20.10.2024 23:18 | Eveniment, Național

Bernadette Szocs a obținut medalia de argint și la proba de simplu feminin din cadrul Campionatului European de tenis de masă, desfășurat la Linz.

Potrivit Federației Române de Tenis, aceasta este prima medalie din cariera sa, în proba de simplu, în cadrul unui Campionat European.

După ce a încântat publicul prin evoluțiile sale pe parcursul competiției, Szocs a urcat până pe a doua treaptă a podiumului, după o finală dramatică împotriva Sofiei Polcanova, favorita locală. Cele două sportive, care anterior cuceriseră argintul împreună la proba de dublu feminin, s-au reîntâlnit în finala de simplu.

Românca a echilibrat meciul după pierderea primului set și a avut un avantaj semnificativ în setul al treilea, conducând cu 7-1. Cu toate acestea, Polcanova a reușit o revenire impresionantă, câștigând meciul cu scorul de 4-1 (8-11, 13-11, 10-12, 6-11, 9-11).

Sursă foto: Facebook Federația Română de Tenis

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

„Cadou” pentru un șofer care gonea pe A1 cu 210 km/h: amendă de 3.300 de lei și suspendarea permisului pentru 120 de zile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole