Președinta Clubului Sportiv Titanii 2023, Karina Ungureanu s-a căsătorit și așteaptă un copil

de | 21.10.2024 17:00 | Județean, Lifestyle, Pitești

Karina Ungureanu, președinta Clubului Sportiv Titanii 2023 s-a căsătorit cu alesul inimii și așteaptă un copil.

Karina club Titanii 2023
Cu ocazia fericitului eveniment felicitările au umplut pagina de socializare, mesaje pe care viitoarea mămică le-a citit și le-a apreciat, mulțumind printr-un mesaj emoționant:
Miile de mesaje care au curs ieri pentru noi, le-am citit ne-am bucurat de ele, ne-am bucurat de prezența celor mai apropiați oameni ai sufletului nostru și dorim să vă mulțumim din suflet pentru tot ce ați făcut pentru noi, pentru toate gândurile bune și suntem recunoscători tuturor!
Vă dorim o viață binecuvântată cu sănătate,iubire și tot ceea ce vă aduce fericire!
Mulțumirile noastre vi le exprimăm tuturor dar în mod special părinților noștri, nașilor noștri, întregii familii și nu în ultimul rând toturor celor implicați în organizarea acestei zile speciale!”, a transmis Karina Zamfirache.
Karina club Titanii 2023
Aceasta a mulțumit de asemenea și elevilor care i-au pregătit o frumoasă surpriză.
Mulțumesc din suflet copiilor mei din grupa de performanță pentru cel mai frumos special și minunat cadou!
Vă iubesc și vă iubim!”
Karina club Titanii 2023
Antrenoarea și soțul acesteia au ținut să mulțumească tututror celor care au fost prezenți la frumosul eveniment dar și celor care le-au fost alături cu gândul.
Eu, sotul meu și sufletul care crește acum și ne va umple casa cu binecuvântări vă mulțumim din toată inima la absolut toti cei care au fost alături de noi fizic sau cu gândul!”
Apreciata antrenoare de înot și-a schimbat numele din Ungureanu în Zamfirache dar pe contul de Facebook aceasta poate fi găsită tot Karina Maria Ungureanu.
Mai multe informații despre președinta Clubului Sportiv Titanii 2023 puteți afla din următorul material de pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Clubul Sportiv Titanii