(VIDEO) A ajuns cu mașina într-un cap de pod! Un bărbat este rănit

de | 27.04.2022 09:05 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Cu puțin timp în urmă, un accident rutier s-a produs în zona Broșteni. Din primele informații, un autoturism a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, un pasager  care se afla în mașină a fost rănit. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 42 de ani.

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, acesta a suferit leziuni la unul dintre membrele inferioare. Omul era blocat în autoturism, fiind extras de către un echipaj SMURD și predat ulterior unui echipaj SAJ.

accident-brosteni (2)

La locul incidentului rutier se află pompierii de la Secția Costești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și și stingere a incendiilor.

De asemenea, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, un echipaj SAJ și polițiltii se află la fața locului.

Potrivit cercetărilor polițiștilor rutier din Costești, la volanul mașinii se afla o femeie de 42 de ani, din Pitești. Aceasta se deplasa pe DN 65 A, din direcția Pitești către Costești, atunci când a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Mașina a părăsit carosabilul, ajungând în capul de pod.

Bărbatul rănit, din Pitești, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferița nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Ea s-a ales cu dosar penal, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că o femeie de 42 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 65 A, din direcția Pitești către Costești, în zona Broșteni, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma coliziunii, a suferit leziuni pasagerul din autoturism, bărbat de 42 de ani, din Pitești (suspiciune fractură picior stâng), care a fost transportat la o unitate medicală”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Foto/ video: ISU Argeș

 

ACUM! Bărbat găsit fără viață într-o casă din Câmpulung

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Broșteni | Costeşti | ISU | Pitești | SMURD

Ultimele articole