ACUM! Bărbat găsit fără viață într-o casă din Câmpulung

de | 27.04.2022 08:39 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Eveniment

 

Întâmplare nefericită, miercuri dimineața, în Câmpulung. Pompierii au fost solicitați să intervină pe strada Locotenent Oncică, acolo unde o persoană se afla blocată în interiorul unei locuințe.

Este vorba de un bărbat, în vârstă de 63 de ani, care nu răspundea la telefon și nici la ușă. Rudele au fost nevoite să sune la 112, temându-se de ceea ce era mai rău.

Pompierii au reușit să pătrundă în interiorul casei, deblocând ușa, însă, din nefericire, bărbatul de 63 de ani a fost găsit fără viață.

Echipajul medical nu a putut face altceva decât să constate decesul omului.

Nu se știe dacă bărbatul avea probleme de sănătate. Cel mai probabil, în urma necropsiei se va  stabili din ce cauză s-a produs decesul.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

 

Foto descriptiv

 

Au ars utilajele constructorilor! Drumul Pitești – Craiova a cerut sacrificii

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SMURD