I-a înnebunit căldura! La scăldat în centrul Piteștiului

de | 26.07.2022 16:51 | După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești, Știri

A devenit deja o modă, printre cei care se plimbă prin centrul Piteștiului, să profite de fântâna arteziană din Piața Vasile Milea.

Mai cu seamă, în zilele călduroase, există anumite persoane care transformă fântâna în „piscină”. De exemplu, astăzi, mai mulți tineri au decis să se răcorească în văzul tuturor, făcând abstracție că oameni treceau pe lângă ei sau că este o fântână publică.

Imaginile au fost postate pe un grup de pe rețeaua de socializare Facebook:

Pitesti 2022. Indiferent cat e de cald, indiferent cat e intrarea la piscina, nu poti sa ai asa ceva in piata publica Vasile Milea, in curtea Prefecturii si a Consiliului Judetean. Ce urmeaza, sa imbaieze caii pentru ca e cald?!?

Rusine!!!” este mesajul celui care a postat imaginile.

scaldat pitesti 1 - I-a înnebunit căldura! La scăldat în centrul Piteștiului

Foto Facebook

 

Cei care decid să se răcorească în fântâni riscă amenzi usturătoare, deoarece scăldatul în spații neautorizate este interzis.

Nu este singurul caz de acest gen, mai mulți copii fiind surprinși în fântână chiar la începutul lunii iunie, atunci când temperaturile nu erau la fel de ridicate.

Foto Facebook Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La scăldat în fântânile din centrul Piteștiului!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: