La scăldat în fântânile din centrul Piteștiului!

de | 07.06.2022 16:29 | Știri, Eveniment, Pitești

Căldura puternică resimțită în tot județul Argeș azi i-a făcut pe tinerii locuitori ai municipiului Pitești să profite de „piscina” din centrul orașului, renunțând la bună parte din haine și răcorindu-se sub privirile amuzate ale trecătorilor.

Se pare că, odată cu creșterea temperaturilor, piteștenii nu au mai avut răbdare să ajungă la bazinele de-abia deschise. În schimb, aceștia au făcut o adevărată piscină din fântâna arteziană din centrul pietonal al Piteștiului!

Imaginile surprinse cu puțin timp în urmă de către un trecător și postate în social media vorbesc de la sine.

fantani centrul Pitestiului

Sursa Foto: Pitesti, orasul meu | Herescu Bogdan

Dincolo de entuziasmul copiilor puși pe scăldat în centru, reamintim că această activitate nu este permisă și că, pentru bălăceală, au la dispozitie piscinele publice, după cum puteți citi in materialul următor, tot pe anchetaonline.ro:

Surpriză! Bazinele din Pitești arată super cool! Se licitează terasele!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole