ALT BĂRBAT DISPĂRUT! A plecat de acasă acum 4 zile și nu s-a mai întors!

de | 07.06.2022 16:26 | Știri, Eveniment, Județean

Ora 16:20. Poliția Argeș anunță dispariția unui alt bărbat din Argeș, după alerta emisă azi dimineață despre care puteți citi aici.

Bărbatul dat dispărut în a doua parte a zilei se numește ION VOICU, este din Albești de Argeș și are 79 de ani. Fiul său este cel care a sesizat oamenii legii asupra faptului că tatăl a plecat voluntar de acasă, acum patru zile, în cursul dimineații de 3 iunie și nu s-a mai întors niciodată.

Bărbatul a fost văzut ultima dată duminică, în ziua de 05 iunie, în municipiul Curtea de Argeș.

Detalii despre bărbatul dispărut

Semnalmente: 1,65 m înălțime, aproximativ 70 kg, constituție robustă, păr alb.

Nu se cunoaște exact vestimentația purtată la momentul dispariției, dar oamenii legii informează că brbatul avea pălărie, baston și era încălțat cu cizme negre, de cauciuc.

Persoanele care pot da relații despre cel în cauză sunt rugate să anunțe Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 721 519


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albeștii de Argeș | Pitești

Ultimele articole