Alertă în Argeș! Un bărbat a dispărut din Călinești!

de | 07.06.2022 13:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un bărbat de 51 de ani a fost dat dispărut de familie, după ce a plecat de acasă. Greceanu Nicolae locuiește în Călinești, iar din data de 4 iunie, ziua în care a plecat voluntar din locuință, nu a mai revenit la domiciuliu.

Semnalmente: 1,75 m înălțime, aproximativ 65 kg, păr cărunt, ochi negri;

Vestimentație: pantaloni de culoare maro, pulover de lână, negru, încălțări sport, alb-negru.

Cei care l-au văzut pe bărbat sau dețin informații cu privire la locul în care s-ar putea afla, sunt rugași să apeleze Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni, la telefon 0248 666 550.

Al doilea bărbat dispărut! A plecat acum 4 zile de acasă și nu s-a mai întors!

Poliția Argeș a anunțat în cusul după amiezii altă dispariție. Este vorba despre un bărbat din Albeștii de Argeș, de 79 de ani,

Acesta se numește ION VOICU și a plecat voluntar de acasă, acum patru zile, în cursul dimineații de 3 iunie, fiind văzut ultima dată în Curtea de Argeș duminică, 5 iunie. Mai multe detalii, semnalmente și informații despre acest caz puteți citi aici.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Directoarea școlii din Bascov despre copilul agresor: „Crease panică”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Călinești | Topoloveni

Ultimele articole