anchetaonline.ro

Mr.Exclusivitate – Construim locuințe de top în inima Piteștiului!

de | 07.06.2022 14:00 | Anunțuri, Județean, Pitești

,,Premium Concept” în Pitești!

În momentul în care a fost demarat ,,Premium Concept”, am avut în minte un proiect la cele mai înalte standarde, cu un nivel ridicat de confort pentru viitorii proprietari: un bloc structurat pe 5 etaje, compus din parcări subterane, parcări supraterane, zona de parter structurată că spațiu comercial și, începând cu primul etaj, apartamentele noastre elegante și deosebite, pentru oameni care vor mai mult confort la un preț corect.

Mizând pe profesionalism și colaborarea cu specialiști de top, am reușit să implementăm cele mai noi tendințe arhitecturale și de design interior la nivel internațional, acordând totodată o atenție deosebită ideii de lux și perfecțiune.

Echipa de arhitecți și designeri a manifestat o preocupare deosebită pentru a alinia imobilul la ultimele cerințe în domeniu, în același timp păstrând echilibrul între design-ul modern și căldură pe care trebuie să o transmită un loc pe care-l numim casă.

Astfel s-a născut Premium Concept, menit să vină în întâmpinarea celor mai noi cerințe ale beneficiarilor pentru a crea mult râvnitul „acasă”.

Vor fi disponibile mai multe tipuri de apartamente: cu 3 camere, cu 2 camere și studio. Un astfel de proiect nu ar putea fi posibil fără a avea în prim plan calitatea, astfel că pentru construcție se vor folosi doar materiale premium, de la firme de top din țară și din străînătate.

 

Pitești Mr Exclusivitate

 

,,Premium Concept” este situat pe B-dul Republicii, în proximitatea celui mai nou Mall din Pitești. În plus, în imediată vecinătate a clădirii regăsim puncte de interes precum: Școală gimnazială ,,Tudor Vladimirescu”, Colegiul Ecologic Pitești, Universitatea din PItești, Gară Sud, magazine și farmacii (la doar 200 m), Piață Smârdan (la 300 m), terase și pub-uri (la 200-300 m), McDonald’s (la 50 m) etc.

Mobilitatea față de centrul orașului (aflat la doar 1 km distanță) se poate realiza facil prin mijloace de transport în comun disponibile chiar la scara blocului.

Pentru mai multe detalii și informații și nu ezitați să ne contactați!

Programează o vizionare la numărul!

Contact – Răzvan Ghiță, telefon: 0762659009 

 

Pitești

 

 

MR EXCLUSIVITATE este un concept antreprenorial 100% românesc, construit de doi oameni ambițioși care au considerat că pot dezvolta o afacere de succes concurând cu nume internaționale din domeniu și câștigându-și locul și respectul în piață.

Astăzi, modelul de afaceri s-a ajustat de la o abordare orientată exclusiv către imobiliare, spre o abordare mai amplă, care implementează conceptul ALL INCLUSIVE, respectiv imobiliare, brokeraj de credite și asigurări, sub o singură umbrelă.

Antreprenori de success decid astăzi să ni se alature,  ajungând pas cu pas compania unde performerii își găsesc apartenența și își continuă dezvoltarea profesională, iar cei la început de drum își identifică un loc propice pentru startul unei cariere de succes.

 

 

AVANTAJE

Combinând brokerajul imobiliar cu cel de credite și de asigurări, răspundem exigențelor din ce în ce mai ridicate ale clienților noștri. Asigurând funcționarea coerentă a celor 3 componente, clientul beneficiază de cele mai bune servicii și soluții pentru nevoile sale imobiliare, de creditare și de asigurare, totul sub un singur acoperiș.

Mr. Exclusivitate propune astfel un parteneriat funcțional antreprenorilor în căutarea unui model de afacere performant. Acest parteneriat presupune responsabilități de ambele părți, funcționând ca o asociere între francizor și biroul francizat, interesele ambelor părți fiind premiza reușitei parteneriatului.

 devine astfel prima franciză financiară ALL INCLUSIVE cu prezență națională, al cărei scop este succesul francizatului.

FONDATORII

Alexandru PRINTZ – Co-fondator

Cariera antreprenorială m-a ales fără să îmi dau seama. Pregatirea temeinică în domeniul strategiei, gestionării proiectelor de anvergură, precum și latura mea creativă au reprezentat pasul hotărâtor către dorința de a  o afacere care să însemne ceva pentru viitorul meu. Întotdeauna am considerat că puterea de muncă, ambiția și viziunea creativă, puse in slujba dezvoltării personale și profesionale, nu au cum să nu genereze rezultate excepționale. Astăzi când văd ce am construit și ce se prefigurează în viitor, mă încearcă o mândrie justificată și totodată o dorință de a comunica tuturor celor ce consideră că au ceva de spus în lumea antreprenoriatului, SĂ FACĂ PRIMUL PAS!

 

Radu PASCA – Co-fondator

 

Sunt aici pentru că am ales să fiu aici. Când am intrat în domeniul imobiliar, aveam deja o oarecare experiență antreprenorială. Nu am dorit să încerc, mi-am propus să reușesc. Spre norocul meu, am bătut la ușa potrivită pentru abecedarul în domeniu. Am urmat pașii, am făcut cursuri, m-am inspirat de la cei mai buni și astăzi îmi doresc să construiesc cel mai bun brand 100% românesc de tranzacționare imobiliară. Da! Să schimbi mentalități e greu! Să educi și să te pui pe ultimul loc, e riscant! Cu toate acestea consider că sacrificiile și munca susținută, ambiția și perseverența, ne vor aduce acolo unde visăm! Nu sunt singur, suntem o echipă!

 

 

Mr. Exclusivitate logo

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: