anchetaonline.ro

Pompieri cu suflet mare! Au salvat un ied dintr-o fântână

de | 07.06.2022 14:04 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Misiune specială a pompierilor de la Detașamentul Mioveni, luni, 6 iunie. Salvatorii au fost solicitați pentru salvarea unui ied căzut într-o fântână, iar cum orice suflet merită atenția și grija lor, pompierii au intervenit de urgență pentru a scăpa animalul speriat din fântână.

Salvatorii au ajuns la locul solicitării cu o autospecială de intervenție și au reușit să scoată iedul în siguranță cu ajutorul accesoriilor din dotare.

33 de misiuni în 24 de ore

Pompierii argeșeni au intervenit, în ultimele 24 de ore, la 33 de misiuni pe teritoriul județului nostru. Pe lângă misiunea specială de salvare a iedului, pompierii au intervenit la un incendiu de vegetație în Mărăcineni și la mai multe evenimente rutiere care s-au produs pe drumurile din Argeș.

De asemenea, echipajele SMURD au fost solicitate la 29 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență.

Foto descriptiv Adevărul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești: Trei familii au rămas pe drumuri, după un incendiu devastator! Mihai Coteț, apel la umanitate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mărăcineni | Mioveni | SMURD