Pitești: Trei familii au rămas pe drumuri, după un incendiu devastator! Mihai Coteț, apel la umanitate

de | 07.06.2022 12:26 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Lifestyle, Pitești

La finalul lunii mai a avut loc un incendiu de proporții în Pitești, în zona Pensiunii Cristal. Focul a izbucnit la un fânar, ulterior, flăcările puternice ajungând să cuprindă trei case aflate în vecinătate.

casa incendiu3 - Pitești: Trei familii au rămas pe drumuri, după un incendiu devastator! Mihai Coteț, apel la umanitate

Foto Facebook

În urma incidentului grav, trei familii au rămas pe drumuri. Administrația loccală din Pitești nu a rămas indiferentă la necazul oamenilor și îi va ajuta să își reconstruiască locuințele.

Procesul este unul de durată, iar costurile pe măsură. De aceea, consilierul local Mihai Coteț apelează la ajutorul oamenilor cu suflet mare, care au posibilitatea de a dona pentru familiile rămase pe străzi.

casa incendiu92 - Pitești: Trei familii au rămas pe drumuri, după un incendiu devastator! Mihai Coteț, apel la umanitate

Foto Facebook

Mihai Coteț și-a donat deja indemnizația de consilier pe ultimele trei luni și îi sfătuiește pe oameni să întindă o mână de ajutor, la rândul lor.

mihai cotet - Pitești: Trei familii au rămas pe drumuri, după un incendiu devastator! Mihai Coteț, apel la umanitate

Am donat indemnizația de consilier local pe ultimele trei luni pentru acest caz și voi fi și eu aproape, alături de alți prieteni, pentru a sprijini cu materiale de construcție și ce va mai fi necesar.
Puteți și voi să întindeți o mână de ajutor pentru a-i ajuta să treacă peste această perioadă dificilă”, a transmis Mihai Coteț.

Cei care doresc să ajute, pot dona orice sumă în contul:

RO17BTRLRONCRT0542205101
Titular Mihaela Șăulean

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Incendiu la Pensiunea Cristal! Doi oameni asistați de medici

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mihai Coteț | Pitești