(VIDEO) Incendiu la Pensiunea Cristal! Doi oameni asistați de medici

de | 27.05.2022 12:16 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Pitești

INFORMAȚII NOI

 

În urma eforturilor depuse de pompieri, flăcările au fost oprite din dezvoltarea la celelelte imobile aflate în imediata apropiere.

Au ars trei case și o anexă gospodărească, toate cu o suprafață totală de aproximativ 800 mp.

 

Intervenția a fost una dificilă deoarece hidranții din zonă nu acopereau necesarul de apă, neavând presiunea suficientă, motiv pentru care a fost nevoie ca autospecialele să se alimenteze de la hidranți aflați la distanțe mai mari de locul evenimentului, iar în același timp șapte din cele 13 autospeciale de stingere au efectuat alimentarea celorlalte șase, care acționau la stingerea incendiului.

 

La locul incidentului va rămâne o autospecială pentru a supraveghea zona și pentru lichidarea eventualele focare, care s-ar putea reaprinde.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire, au precizat reprezentanții ISU Argeș. 

 

incendiu pensiunea cristal 1 - (VIDEO) Incendiu la Pensiunea Cristal! Doi oameni asistați de medici

Sursa foto: Info Trafic Pitești

 

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Un apel la 112 anunța, vineri, în jurul prânzului, izbucnirea unui incendiu la un fânar, în zona Pensiunii Cristal, pe calea Câmpulung, din Pitești.

Conform reprezentanților ISU Argeș, exista riscul ca focul să se propage și la alte case din zona respectivă, având în vedere că locuințele sunt amplasate destul de aproape unele de altele.

 

 

 

Primele echipaje au constatat că incediul se manifesta cu flacără deschisă la mai multe construcții și a fost nevoie de intervenția echipajelor cu 13 autospeciale de stins incendii și o amțulanță SMURD de prim ajutor calificat din cadrul a mai multor subunități din județ.

 

incendiu pen cristal - (VIDEO) Incendiu la Pensiunea Cristal! Doi oameni asistați de medici

 

La fața locului intervin pompierii cu trei autospecialedce stingere cu apă și spumă, dar și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

În sprijinul pompierilor, aflați deja la fața locului, se deplasează în sprijin echipaje de la Detașamentul Mioveni și Secția Costești.

 

 

incendiu cristal - (VIDEO) Incendiu la Pensiunea Cristal! Doi oameni asistați de medici

Foto: Info Trafic Pitești

 

 


cropped favicon - (VIDEO) Incendiu la Pensiunea Cristal! Doi oameni asistați de mediciZiarul Ancheta Online

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | ISU Argeș | Mioveni | Pitești | SMURD

Ultimele articole